Tilläggsavtal med Telia AB

Fiberföreningen har i dag skrivit ett tilläggsavtal med Telia AB som innebär att vi har rätt att ha 5 st digitalboxar (Tvilling-abonnemang) utan extra månadskostnad. När ni beställer en box måste ni uppge att ni ingår i Vinbäcks Fiber. Digitalboxen betalar ni direkt till Telia.

Om ni får faktura från Telia på tvilling-abonnemang måste ni ringa till Telia support 90200 och bestrida fakturan och uppge att ni ingår i Vinbäcks Fiber.

Telia kundtjänst kommer att bli uppdaterade om det nya avtalet under nästa vecka (v18)

Om ni får dom nya mailen från fekonomi i skräpposten från oss, ta tag i mailet och dra in det i inkorgen så kommer nästa mail att komma dit förhoppningsvis. Ni godkänner på det sättet avsändaren. Hoppas det löser problemet!

Mailen från Fekonomi skickas ut av vår ordförande Uno, Fekonomi sköter faktureringen för oss. Anledningen till att vi skickar ut mail därifrån är att vi når mer medlemmar än vi gör via vårt nyhetsbrev.

MVH Styrelsen