Telia varslade om strejk!

Info från Telia:

Vi har blivit varslade om strejk som, om den bryter ut, kommer att påverka vår service till dig som kund. För er som fastighetsägare eller förening innebär detta att vi inte kommer kunna upprätthålla vår normala servicenivå för er, era boende och medlemmar. Detta kan t.ex. innebära längre ledtider för service, längre väntetid i kundtjänst och längre väntetid för felavhjälpning.

Just nu förhandlar arbetsgivarorganisationen med fackförbunden och vi hoppas att de ska komma fram till en snabb lösning. Om parterna inte kommer överens alternativt förlänger förhandlingarna, bryter strejken ut på torsdag 21 april kl. 14.00. Vi håller dig uppdaterad via telia.se och hoppas på din förståelse.

Skulle du ha ytterligare frågor; kontakta din ordinarie kontaktperson på Telia. Slutkunder hänvisas till telia.se

Hälsningar,
Telia